Bachata Lessen | GRATIS Bachata Proeflessen 2024 | Bachata Enschede | Dansschool Salsafever Enschede
Bachata Lessen

dansles Bachata Urbana

Je staat voor een paar keuze! We vragen je vriendelijk om de onderstaande optie zorgvuldig te lezen en de juiste keuze te maken.

Gratis Open Avond voor Beginners

Voor beginners hebben we een gratis open avond! Het is de perfecte gelegenheid om onze sfeer te proeven. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe Seizoen

Als je liever start bij het begin van een nieuw seizoen, klik hier voor details.

Instromen op Elk Moment

Wil je niet wachten tot het nieuwe seizoen? Je kunt op elk moment instromen! Klik hier om de huidige planning te bekijken.

Bachata Lessen Enschede

Bachata dans is een danspartner en interactie met veel verschillende mensen is allemaal onderdeel van het plezier. De Bachata dans- gemeenschap is vriendelijk en gastvrij voor nieuwkomers, waardoor het een geweldige manier is om contact te maken met andere mensen, vrienden te maken of die ene speciale persoon te ontmoeten!

Met onze bachata dans lessen in Enschede kan je geweldige manier om nieuwe mensen uit alle lagen van de bevolking te ontmoeten terwijl je heel veel plezier hebt. Je hebt geen partner nodig om te beginnen met leren, je hebt gewoon de moed nodig om naar een klas te gaan en je zult een manier zijn om vriendschappen te sluiten die een leven lang meegaan.

Wat is Bachata Fusion?

Bachata fusion is een mix van alle Bachata-dansstijlen. Het is speels, leuk sensueel, gepassioneerd, elegant en energiek tegelijk. Bij Sociale feesten is het populair geworden in Nederland en over de hele wereld.

Bachata fusion mix:

  • Dominicaanse Bachata
  • Moderna
  • Sensual
Salsafever Salsa hengelo dansschool hengelo dansles hengelo salsa danslessen
Foto's Van Onze Lieve Cursisten