Salsa Enschede | GRATIS Proeflessen 2023 | Salsa Lessen Beginners | Dansschool Salsafever Enschede
Salsa Enschede

Salsa Open Avond

18, 19 & 22 December
GRATIS Open Avond
Maandag 18 December

De eerste open avond is meteen ook de eerste les.

Dinsdag 19 December

De eerste open avond is meteen ook de eerste les.

Vrijdag 22 December

De eerste open avond is meteen ook de eerste les.

Salsa Lessen Enschede

Salsa is een danspartner en interactie met veel verschillende mensen is allemaal onderdeel van het plezier. De salsa – gemeenschap is vriendelijk en gastvrij voor nieuwkomers, waardoor het een geweldige manier is om contact te maken met andere mensen, vrienden te maken of die ene speciale persoon te ontmoeten!

Met onze Salsa lessen in Enschede kan je geweldige manier om nieuwe mensen uit alle lagen van de bevolking te ontmoeten terwijl je heel veel plezier hebt. Je hebt geen partner nodig om te beginnen met leren, je hebt gewoon de moed nodig om naar een klas te gaan en je zult een manier zijn om vriendschappen te sluiten die een leven lang meegaan.

Persoonlijke aandacht

Wij geven onze cursisten veel aandacht en individuele aanwijzingen. Met kennis en ervaring motiveren we je te genieten, zelfvertrouwen en een eigen stijl te ontwikkelen. Na een uur vrolijke muziek en dans en samen plezier hebben hopen we dat je heel opgewekt en energievol naar huis gaat!

SalsaFever bestaat al 10 jaar in Enschede en 5 jaar ook actief in Hengelo met Salsa, Kizomba , Bachata cursussen, workshops en dans feesten. 

Salsafever Salsa hengelo dansschool hengelo dansles hengelo salsa danslessen
Foto's Van Onze Lieve Cursisten

Reviews

5/5

5 Sterren Op Basis Van 31 Echte Gebruikersbeoordelingen Op Facebook

Locatie