Salsa Enschede | GRATIS Proeflessen 2024 | Salsa Lessen Beginners | Dansschool Salsafever Enschede
Salsa Enschede

Dans Les Enschede

Je staat voor een paar keuze! We vragen je vriendelijk om de onderstaande optie zorgvuldig te lezen en de juiste keuze te maken.

Gratis Open Avond voor Beginners

Voor beginners hebben we een gratis open avond! Het is de perfecte gelegenheid om onze sfeer te proeven. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe Seizoen

Als je liever start bij het begin van een nieuw seizoen, klik hier voor details.

Instromen op Elk Moment

Wil je niet wachten tot het nieuwe seizoen? Je kunt op elk moment instromen! Klik hier om de huidige planning te bekijken.

Salsa Lessen Enschede

Salsa is een danspartner en interactie met veel verschillende mensen is allemaal onderdeel van het plezier. De salsa – gemeenschap is vriendelijk en gastvrij voor nieuwkomers, waardoor het een geweldige manier is om contact te maken met andere mensen, vrienden te maken of die ene speciale persoon te ontmoeten!

Met onze Salsa lessen in Enschede kan je geweldige manier om nieuwe mensen uit alle lagen van de bevolking te ontmoeten terwijl je heel veel plezier hebt. Je hebt geen partner nodig om te beginnen met leren, je hebt gewoon de moed nodig om naar een klas te gaan en je zult een manier zijn om vriendschappen te sluiten die een leven lang meegaan.

Persoonlijke aandacht

Wij geven onze cursisten veel aandacht en individuele aanwijzingen. Met kennis en ervaring motiveren we je te genieten, zelfvertrouwen en een eigen stijl te ontwikkelen. Na een uur vrolijke muziek en dans en samen plezier hebben hopen we dat je heel opgewekt en energievol naar huis gaat!

SalsaFever bestaat al 10 jaar in Enschede en 5 jaar ook actief in Hengelo met Salsa, Kizomba , Bachata cursussen, workshops en dans feesten. 

Salsafever Salsa hengelo dansschool hengelo dansles hengelo salsa danslessen