fbpx

dans workshops voor bedrijven

Salsa – Bachata – Kizomba​

Heeft u opdracht gekregen om voor leuk entertainment te zorgen tijdens de personeelsborrel? Of viert uw bedrijf een jubileum? Wilt u iets leuks doen voor een afscheidend collega als dank voor zijn of haar enorme inzet? Of wilt u dat uw klanten of collega’s elkaar in een ongedwongen sfeer beter leren kennen? Dan is SalsaFever crew de JUISTE voor de deze belangrijke taak!

SalsaFever heeft al jaren lang ervaring met – en is ZEER bedreven in – het geven van ‘animatie dans workshops’: Dit zijn workshops waarbij het entertainen van de deelnemers centraal staat. Door onze enthousiasme krijgen we iedereen op de dansvloer te krijgen EN te houden!

We beginnen – door middel van dansspelletjes – de (makkelijke) merengue aan de deelnemers te leren. Desgewenst kan hij zijn repertoire uitbreiden met de populaire salsa en met de bachata. Hij is punctueel, zeer professioneel en weet iedereen met een glimlach te blijven vermaken, zelfs als zij een slokje teveel op hebben!

Ervaring: Animatie salsa dansworkshops gegeven voor o.a. de Saxion HBO Deventer, Prismare, Anno nu, Drie musketiers Hengelo, Rootie tootie, en meer…

De animatie & workshops wordt gegeven door Shervin Ignacia samen met een assistente. Aan het eind van de workshop zullen ze ook een korte dans demonstratie geven.

Workshop tarieven

Voor groepen van volwassenen: standaard ½ uur (alleen merengue), met uitbreiding tot 1 of 1 ½ uur (salsa met eventueel bachata).

Nog meer vragen?

Voel vrij om contact met ons te nemen…

Zomer is er, dus laten we gaan dansen

Translate »

Hou me Op de hoogte!

Door de maatregelen rondom het coronavirus is onze dansschool gesloten.

We sturen iedereen een bericht voor wanneer we weer kunnen dansen.